Kedves fogatosok!

Az alábbi linken letölthető a 2021-es nyári szabadtéri megyei versenyek bajnoksági kiírása.

Az következő megyei minősítő versenyek lesznek:

1. 2021. július 10.                      Nagymágocs                                   (minősítő)  (1x)
  2. 2021. július 24.                      Bokros                                             (minősítő)  (1x)
  3. 2021. július 25.                      Apátfalva                                         (minősítő)  (1x)
  4. 2021. augusztus 14.              Árpádhalom                                     (minősítő)  (1x)
  5. 2021. augusztus 28.        Derekegyház-Tompahát       (döntő)     (1,5x)

Az egyes fordulókon bajnoki pontokat kapnak a versenyzők az alábbi táblázat alapján. A döntőn elért helyezésért másfélszeres pontot kapnak a versenyzők. A döntőn az a versenyző vehet részt, aki előtte legalább kettő minősítő pontszerző versenyen részt vett és kizárás nélkül sikeresen teljesített. Az így szerzett pontok összeadódnak (a minősítő versenyek közül a kettő legjobb szereplésért kapott pontszám és kötelezően a döntőn kapott pontszám – másfélszeres szorzóval. Így alakul ki a bajnokság sorrendisége.

A táblázatban szereplő versenyzők száma alatt kizárólag a C kategóriás liszensszel rendelkező Csongrád-Csanád megyei egyesületek színeiben induló versenyzők számát kell érteni, helyezés alatt pedig a közöttük elért helyezést. (A és B kategóriában induló versenyzők csak akkor vehetnek részt C kategóriás megyei pontversenyben, amennyiben az éves liszenszváltásnál a C kategóriát jelölték meg bajnoksági részvételükként ? ez esetben indulhatnak A és B kategóriában, de bajnoki pontokat ott nem kaphatnak, az A / B bajnokságban nem vehetnek részt)

Megyei bajnoki cím csak akkor kerül kihirdetésre, ha kategóriánként legalább három versenyző ér el helyezést a megyéből – a döntő után.

Teljes kiírás:

CSM_fogat_versenykiiras-2021