• RSS
  • Facebook
  • Levél írása
  • Menü

A Kormány április 30-án kihirdetett 170/2020. (IV. 30.) rendelete alapján, Magyarország egész területén a sportrendezvények nézők nélkül zárt körülmények között megtarthatók és a sportegyesületek által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel is május 4-től megengedett.  A Magyar Lovassport Szövetség elnöksége május 7-én ülésezik, hogy elemezze a Kormány intézkedéseit és megkezdje a zártkapus lovassport versenyek rendezési feltételeinek a kidolgozását, illetve majd ez alapján felkéri a szakbizottságokat, hogy minden szakágra dolgozzák ki a versenyszezon indításának a tervét és a szakágspecifikus, zárt kapus versenyrendezési feltételeket. A versenyszezon folytatására ill. zártkapus versenyek megrendezésére csak ezen feltételek kidolgozása és az Elnökség által történő elfogadása után lesz lehetőség.

Ha bármilyen konkrét döntés születik, itt, a CSMLSZ honlapon is azonnal tájékoztatunk mindenkit. Addig is további türelmet, aki teheti, jó felkészülést és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Korábban írtuk:

A Kormány a veszélyhelyzetet hirdetett ki a koronavírus járvány miatt.

A Csongrád Megyei Lovasszövetség ezzel és a Magyar Lovas Szövetség döntésével összhangban az alábbi döntéseket hozta:

- A  március 28-ra tervezett Fedeles Díjugrató Kupa 4. fordulóját (Mórahalom) nem rendezzük  meg. A kupasorozattal kapcsolatos elnökségi döntést a későbbiekben hozza meg a CSMLSZ elnöksége.

- Az április 10-re tervezett évzáró és díjátadó ünnepséget elhalasztjuk, azt olyan időpontban rendezzük meg, amikor a 100-főt meghaladó beltéri rendezvények megtartása már engedélyezett lesz. A pontos időpontról időben tájékoztatást adunk.

A Magyar Lovassport Szövetség Közleménye a tervezett versenyekkel kapcsolatosan itt olvasható
A Magyar Lovassport Szövetség Ajánlása a lovardák számára itt olvasható

A CSMLSZ elnöksége nevében kérünk mindenkit a koronavírus járvány miatt hozott intézkedések betartására. Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre, reméljük, az élet -és a lovasélet – mielőbb visszatér majd a normális kerékvágásba!

 

,