• RSS
  • Facebook
  • Levél írása
  • Menü
Edzőtábor a Szent László Lovasklub szervezésében november 4-5 én, Magyar Lovas Szövetség műhelyprogram keretében!

Tervezett program: Díjugrató edzések Tuska Pál és Prutkay Zoltán vezetésével, nyílt díjlovas edzés, ennek során Berényi Miklós díjlovas bíró ismerteti a pontozás és lovaglás irányelveit.
A díjlovasok egy általuk választott programot, vagy csak feladatokat lovagolnak és Berényi Miklós “bíró szemmel” pontozza, véleményezi és javítja. Jó idő esetén az edzések az ugrópályán és a díjlovas négyszögben, rossz idő esetén a fedeles lovardában lesznek megtartva.
Vasárnap délután előadások lesznek Szentesen az Aranykalász étteremben. Sportlovak kiválasztása, tenyésztése kapcsán Prutkay Zoltán, sportlovak sérülései, ezek megelőzése, lovaspályák az állatorvos szemszögéből, kólikás ló ellátása kórházba szállításig, helytelen lovaglás káros hatása témában Dr.Tuska Pál, díjlovak és sportlovak mozgásbírálata, díjlovaglás általános bírálata témában Berényi Miklós és a military sportról Tuska Pál tart előadást. Az előadások után lehetőség van egy közös vacsora közben további beszélgetésre. Bemutató patkolást Tompa Richardtól láthatunk a lovardában.
Az edzésekre lóval és ló nélkül is lehet jelentkezni.
Kérem az előzetes jelentkezést emailben,  szentlaszlo.babinszky@gmail.com  adjátok le! Az edzések és az elmélet ára a jelentkezők számának a függvénye.
11db szabad boxot tudok a versenyen biztosítani, ebből 1 db póni és 3db angol box. Díjuk 5000 ft, angol boxok 3000 ft.
Mindenkit szeretettel várok az egyesület nevében!
Babinszky Zsuzsa