• RSS
  • Facebook
  • Levél írása
  • Menü

Archív: ‘Aranypatkó’ Category

A jubileumi, 10. alkalommal kiírt Aranypatkó Csapatversenyt a Tóbanjáró Lovasudvar csapata nyerte a Balástyán megrendezett döntőn, így további őrizheti a tavalyi évben először hazavitt serleget.

IMG_0097 (2)

A Tóbanjáró csaqpata

A döntőn, melyet a Leon-Cavallo SE csapata nyert meg Ferenci Dávid, Ferenci Richárd, ifj Kaszta Attila, Kaszta Attila összeállításban, a Tóbanjáró csapata – Akócsi Lilla, Bárdos Emma, Gémes Kira, Pataki Zoé Ráhel – a második helyen végzett, ám az összesítésben ez elég volt az első hely megőrzéséhez.

Gratulálunk! Cikk olvasása…

2019-ben a Tóbanjáró Lovasudvar csapata vihette haza az Aranypatkó versenysorozat vándorkupáját, miután a Balástyán megrendezett döntőben a hármas holtverseny összevetését megnyerve újabb 10 pontot szerzett, így összesítésben 22 ponttal zárt. A győztes csapat tagjai: Akócsi Lilla, Akócsi Flóra, Gémes Kira és Tóth Nikol, csapatvezető: Kaczor Krisztián. Második a Kentaur Lovas Panzió (17 pont) , harmadik az Equitania LC csapata (15 pont), negyedik a Leon-Cavallo SE ugyancsak 15 ponttal (közöttük a döntő elért jobb eredmény alapján került ki a bronzérmes csapat). Cikk olvasása…