…Prutkay Zoltánnal és Schaller Gáborral /Balástya, Leon-Cavallo SE Lovarda, 2019. április 18-21.)

A rendezvény a Csongrád Megyei Lovas Szövetség és a Leon-Cavallo SE szervezésében, a Magyar Lovassport Szövetség Szabadidős Szakága és a

horzelogo támogatásával jött létre.

Program:
1. nap (2019.04.18.) Síkmunka, díjlovaglás – Prutkay Zoltán
2-3.nap (2019.04.19-20.) Díjugratás – Schaller Gábor
4. nap: (2019.04.21.) Szabadidős ügyességi verseny és díjugrató szabadedzés – nevezés

Jelentkezz most!

Részletes program:

1. nap (2019.04.18.) Síkmunka, díjlovaglás -Témavezető: Prutkay Zoltán
Gyakorlat:Futószáras munka, síkmunka, idomító lovaglás, szabadidős díjlovas programok lovaglása
Elmélet: Kezdeti lépések a lovas-oktatásban, stílusbírálat elvei a díjlovas – és ügyességi versenyszámokban
2-3.nap (2019.04.19-20.) Díjugratás - Témavezető: Saller Gábor
Gyakorlat: Díjugrató edzések: cavaletti, gimnasztika, pályarészletek lovaglása
Elmélet: díjugrató stílusbírálat elvei, hogyan készítsük fel a lovast- és a lovat, pályaépítési alapelvek
4. nap: (2019.04.21.) Szabadidős ügyességi verseny és díjugrató szabadedzés
A Horze- “Húsvétoló” szabadidős verseny keretében (díjugrató-pályaépítő Schaller Gábor, ügyességi pályaépítő: Bánfi Attila) lehetőség van a az előző napokon tanultakat verseny-körülmények között is gyakorolni, ill a díjugrató szabadedzés részben a díjugrató pályát edzés jelleggel teljesíteni (a rendelkezésre álló időben a pálya egyes részei megismételhetők, a hibák javíthatók)

A részvétel a regisztrált szabadidő lovasok és edzőik, felkészítőik és az érdeklődők számára ingyenes.

A díjugrató edzőtábor a rajtengedély vizsgával rendelkező és 100 cm felett versenyző díjugratók számára 5000 Ft/nap.

Az április 21-i szabadidős versenyre a jelentkezés a http://szabadidonevezes.hu -n, startdíj 3000 Ft/start.

A rendezvényre korlátozott számban tudunk boxot biztosítani. Igényeket kérjük a info@leon-cavallo.hu e-mail címre megküldeni!

Jelentkezés itt