A Csongrád Megyei Lovas Szövetség hagyományos évzáró-évértékelő és egyben újévet indító díjátadó rendezvényét 2019. február 14-én tartottuk a szegedi “Délvidék Ház”-ban. A jó hangulatú ünnepséget több mint 120 résztvevő (sportolók, egyesületi képviselők, díjazottak, érdeklődők, hozzátartozók) tekintette meg.

Az este első részében először Ferenci Richárd, a CSMLSZ elnöke értékelte a 2018-as évet, ill szól néhány szót a 2019-es aktualitásokról. Ezután a díjátadások következtek, ahol először a 2017-es, majd a 2018-as év kiemelkedő sportteljesítményéért vehették át az emlékérmet és elismerő oklevelet a díjazottak az elnökség tagjaitól. Külön elismerést kaptak a megyei lovassport önzetlen támogatásáért az Aranypatkó Lovasbolt, a CE Glass, az Algyői Sportkör, Mórahalom Város Önkormányzata valamint Schmid Noémi. A díjátadások során külön elismerésben részesültek a megye kiemelkedő sikereket elérő felkészítő edzői és edzői is.
IMG_9414 IMG_9421
IMG_9422 IMG_9432

Korábban írtuk…

A Csongrád Megyei Lovas Szövetség hagyományos évzáró-évértékelő és egyben újévet indító díjátadó rendezvénye 2019. február 14-én csütörtökön 17:00 órai kezdettel a “Délvidék Ház”-ban (6726 Szeged, Közép fasor 1-3.) kerül megrendezésre.

Kedves Lovas Barátunk!

Ezúton szeretnénk meghívni a  Csongrád Megyei Lovas Szövetség 2018. évet záró ünnepségére, melyet

2019. február 14.-én,csütörtökön 17:00 órai kezdettel rendezünk.

Helyszín: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3. Délvidék Ház

image.png

Rendezvényünkön szeretnénk köszönteni a megye azon lovas sportolóit, akik a legkiemelkedőbb eredményeket érték el a 2017. és a 2018. évben az országos és nemzetközi színtéren ill. a megyei- és a regionális bajnokságok döntőjén, az Aranypatkó csapatverseny-sorozaton ill.  a Berente Sándor szabadidős versenysorozaton.

Az évzáró rendezvény programja:

17:00 A 2018. év értékelése
17:30 Aktualitások 2019
17:45 Díjátadás (2017 és 2018)
18:30 Vacsora

Számítunk megtisztelő jelenlétedre, a CSMLSZ elnöksége nevében!

Ferenci Richárd
elnök