• RSS
  • Facebook
  • Levél írása
  • Menü

Archív: ‘Szabadidős’ Category

Cikk olvasása…

A Magyar Lovassport Szövetség szabadidős szakága nyilvános fórumot tart március 6-án, Budapesten. Ugyanezen a napon pályaépítő továbbképzést rendeznek szabadidős versenyekkel kapcsolatban. További részletek…. Cikk olvasása…

Elkészült a Csongrád megyei versenynaptár 2018. évi tervezete.

A szakágakra bontott versenynaptárak valamint az összesített megyei naptár megtekinthető a Versenynaptárak 2018 menüben!

December 9-én, szombaton rendezzük meg a hagyományos Mikulás Kupa fedeles szabadidős versenyt , december 10-én pedig a Leon-Cavallo Fedeles kupa díjugrató verseny 2. fordulóját.

Mindkét rendezvény helyszíne: Leon-Cavvallo SE lovarda, Baslástya, Fehértó 28.

Figyelem! Mindkét rendezvény elmarad!

Szabadidős  ügyességi, díjugrató és díjlovas verseny
2017.12.09. (szombat) Mikulás Kupa, Balástya Leon-Cavavllo

Díjugrató verseny
2017.12.10. (vasárnap) Leon-Cavallo Kupa 2017/2018 2. forduló

Kedves edzők, lovasok! A vasárnapi versenyen két új versenyszámmal is szeretnénk változatosabbá tenni a lovasok és a nézők számára is a rendezvényt!

Cikk olvasása…

Az utóbbi évek hagyományoknak megfelelően a Csongrád Megyei Lovas Szövetség ebben az évben is meghirdeti a  “Berente Sándor szabadidős versenysorozat”-ot, melynek első minősítő fordulóját április 22-én, szombaton a Balástyai Leon-Cavallo SE fedeles lovardában rendezzük. 

A részletes eredmények itt…

Cikk olvasása…

A 2017. évi díjugrató-, díjlovas- és szabadidős ügyességi versenyek tervezett időpontjai a VERSENYNAPTÁRAK menüpontban.

December 10-én, szombaton rendezzük meg Balástyán, a Leon-Cavallo lovardában a hagyományos Mikulás Kupa szabadidős, jelmezes ügyességi és díjugrató versenyt.

A részletes eredmények itt…

Cikk olvasása…

Az idén második alkalommal,kiírt szabadidős versenysorozat döntőjére 2015. október 16-én, Balástyán került sor a Leon-Cavallo SE lovardájában. A bajnokság döntőjére 3 befejezett pályával lehetett minősülni az éved során.  A nemhivatalos csapatversenyt ezúttal a Sarkalyi LSE nyerte (27 pont) a Tápéi Maraton SE (15 pont) és a Baktó LK (14 pont) )előtt. A legeredményesebb versenyzők 7 -7 ponttal Nagy Alexandra (Kéktói Ménes SE), Szabó Dóra (Sarkalyi LSE) és Balázs Dóra (Tápéi Maraton SE) lettek a 6-6 pontot gyűjtő Knipf Boldizsár (Baktól LE) és Jójárt Júlia (Tápéi Maraton SE) előtt. Cikk olvasása…